Els sectors continuen formant-se en l’NCA

  • 21 de gener de 2020

Parlar de Nou Context d’Aprenentatge és tocar l’arrel de l’escola lasaliana; una arrel que ha arribat a la nostra vida educativa i que genera, a cada pas, una il·lusió creixent en el cor, en la tasca i en la vocació dels mestres. 

Hem compartit cinc dies de treball, 8 educadors de Catalunya, juntament amb 62 dels altres Sectors a l’escenari de Centre-La Salle ARLEP per a continuar caminant, contrastant i experimentat el desafiament educatiu del present segle. Una combinació que en aquesta ocasió va centrar la seva comesa en la formació de formadors tot fent una revisió profunda dels principis i moments pedagògics, l’evolució metodològica del camí realitzat, material, plataforma….i la presa de contacte amb noves experiències educatives amb la visita a La Salle Institución.

Un encreuament de mirades i d’experiències que ens guien, des de la fraternitat i la innovació pedagògica, i on la paraula transformació acompanya la nostra tasca i pren la seva destinació en l’aprenentatge integral dels petits i joves.

Continuem fent passos i aprenent junts per a creure, crear i continuar fent realitat el somni de La Salle; un somni que es fa palpable en l’obstinació, la confiança i el bon fer del nostre equip humà. Seguim en camí, com sempre, de compromís en compromís.

Montse, Ruth, Sílvia, Natalia, Elena, Núria, Xavi i Gemma