En marxa la campanya solidària de Nadal de la Fundació Comtal

  • 8 de Novembre de 2019

La Fundació Comtal ha posat en marxa, un any més, la campanya solidària de Nadal. Una iniciativa que té per objectiu aconseguir que aquelles persones sense recursos ateses per la Fundació visquin les festes de Nadal amb il·lusió, independentment de la situació que visquin a casa.

L’entitat ofereix diverses opcions per a col·laborar amb la campanya:

  • Econòmicament o amb entrades per fer possibles sortides i activitats de lleure educatiu.
  • Amb regals individuals (jocs lúdics, material esportiu, material escolar…) que entregarem a petits i grans en la celebració de la festa dels Reis.
  • Fent donació d’aliments per utilitzar als àpats i als tallers d’hàbits saludables dels diferents programes de l’entitat.

Els regals estan estructurats per grups d’edat i responen a necessitats reals dels usuaris, alhora que aporten valor socioeducatiu. Han de ser regals nous i sense embolicar.

Totes aquelles persones interessades en col·laborar amb la Fundació Comtal poden contactar amb l’entitat a través del telèfon 93.295.46.36, on rebran la informació necessària.

D’altra banda, la fundació ofereix la possibilitat de col·laborar econòmicament i fer possible les sortides que proposen. Per això podeu fer clic aquí o fes un ingrés al número de compte: 2100 3002 00 2200314811 amb el concepte “Campanya de Nadal”.

La recollida de regals i aliments es durà a terme del 9 al 23 de desembre al Carrer Allada Vermell, 5, de Barcelona.

Cada any a la Fundació Comtal educa, forma i orienta a més de 2.100 infants, joves i famílies en situació de vulnerabilitat mitjançant diferents projectes d’acció social.