La Salle Mollerussa guanya el premi First Lego League Lleida i es classifica per la Gran Final d’Espanya

  • 31 de maig de 2021

El passat cap de setmana La Salle Mollerussa va fer historia novament en guanyar per 2a vegada el premi que li dona una plaça en la gran final nacional de la First Lego League: van aconseguir el 1r Premi Correos al millor Projecte d’Innovació Científica a la final de Lleida, que dona accés a la Gran Final d’Espanya de la FLL que es celebrarà els dies 26 i 27 de juny a Tenerife.

El grup d’alumnes que ho van fer possible està format per Isidre Sola Rodríguez, Joel Taylor Pedrós, Pol Llovera Reñé, Marc Vilalta Arrondo, Juan José Aguirre López, Naara Escrich Herrerías, Nil Riba Guiteras, Marc Montull Puig, Francesc Sans Argilés i Asier Roselló Sarobe, un gran equip que han demostrat molt companyerisme i un gran treball en aquesta època tant diferent en la qual els ha tocat preparar el seu robot i el seu projecte.

El projecte s’ha anomenat EPIC LEGO ROUTE “Surt i mou-te”. I tu, que tries? Aquest és el lema que ens impulsa aquest curs. Així que Surt i mou-te, han triat sortir i moure’s. Quan alguna cosa es mou, o quan la movem, la canviem. Quan ens movem també canviem. Canviem la nostra manera de veure les coses, la nostra manera de relacionar-nos, la nostra manera de fer. Tot està en moviment i aquest moviment és necessari perquè continuï havent-hi vida. I per moure’ns ens ajudarem de la tecnologia mòbil per visitar la nostra ciutat, conèixer-la millor i fer activitat física. Així han engegat la Epic Lego Route.

Es pot gaudir l’experiència amb aquest codi QR:

En aquesta final de Tenerife els acompanyarà l’escola germana Vedruna “El Carme” de Mollerussa, on els més petits amb l’equip M.L. Fasters també es van classificar amb el millor comportament del robot fent la màxima puntuació per proves del robot i la 2a classificació de projecte d’innovació del robot. Aquesta fita situa a dos escoles de Mollerussa en la gran final de Tenerife.