Les galetes solidàries de Trias i La Salle Santa Coloma arriben als supermercats

  • 5 de Juny de 2019

La iniciativa neix d’un projecte Faig-Aprenentatge i Servei d’unes alumnes de 4t d’ESO

El pack solidari de Galetes Trias i La Salle Santa Coloma arribarà als supermercats aquesta setmana. En concret, seran 10.000 caixes del popular assortiment Especial 8.

La iniciativa sorgeix d’un projecte de Faig- Aprenentatge i Servei que han desenvolupat aquest curs un grup d’alumnes de 4t d’ESO del centre. L’objectiu d’aquest és recaptar fons per a la investigació del Doctor Frigola, que treballa per tal d’aconseguir reduir els efectes secundaris de la quimioteràpia des de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona (IdibGi).

Les alumnes de La Salle es van posar en contacte amb la creadora del blog ‘El Crep de mi vida’, Vanessa Nueda, qui explica el seu dia a dia a les xarxes socials després d’haver superat un càncer. Aquest és el segon curs que Nueda col·labora amb alumnes del centre per recaptar fons per l’IdibGi.

A banda dels contactes amb Nueda, les alumnes van contactar amb Galetes Trias per fer una tirada solidària de galetes. Ara, després de mesos d’esforços, les 10.000 caixes solidàries de Trias, amb el logo del projecte dissenyat per les alumnes de La Salle Santa Coloma arriben als supermercats. Part dels diners recaptats amb la seva venda es destinaran a la recerca que desenvolupa el Doctor Frigola.